100% NATURLIGA PRODUKTER

Vilka är vi?

Fruesh Cosmetics AB startade sin verksamhet våren 2019 i Ludvika, Dalarna. Vi distribuerar högkvalitativa naturliga MOKANN-produkter tillverkade av MOKOSH Cosmetics, ett kosmetikföretag som verkar på den europeiska marknaden sedan 2014. Produkterna säljs i 20 länder runt om i världen (t.ex Sverige, Polen, Spanien, Italien, Grekland, Nederländerna, Tyskland, Storbritannien, Irland, Ukraina, Ungern, USA).

MOKANN är en sammanställning av det ursprungliga polska märket MOKOSH Cosmetics och namnen på företagets två grundare - Anna Didiuk och Anna Rutkowska-Didiuk. Mokosh är uppkallad efter den forntida slaviska gudinnan av jorden, fertilitet och vatten. I den gamla övertygelsen var Mokosh gudina för naturen och kvinnor.

Idag representerar vi stolt varumärket vars namn symboliserar naturens och kvinnors gudinna.

MOKANN-teamet består av specialister och entusiaster av kreativt arbete som ständigt utökar sina kunskaper och utvecklar praktiska färdigheter på en daglig basis.

Varumärket har fått förtroende hos de största SPA-hotellen, apoteken, stora webbutiker och fristående hudvårdsbutiker.


Vi arbetar i enlighet med europeisk lagstiftning, Mokann´s produkter är registrerade i det centrala EU CPNP-registret. Alla produkter är dermatologiskt testade.

Vårt erbjudande inkluderar kosmetika för kropps- och ansiktsvård, som även används för professionella hudvårdbehandlingar. Av Mokann´s enkomponentprodukter kan man skapa unika behandlingar för ansikte och kropp. För älskare av ovanliga dofter, perfekta texturer och värdefulla råvaror, har vi hudvårdsprodukter som består av flera ingredienser. Alla produkter är resultatet av intensivt samarbete mellan teknologer och kosmetologer. Det är därför de svarar så väl på kundernas verkliga behov. Noggrant utvalda produkter används för produktion, främst av ekologiska råvaror med bevisad prestanda.

Nöjda kunder är alltid den bästa belöningen för oss.

Hur är det med ekologin?

Eftersom vi lever i en värld som domineras av syntetiska, konstgjorda produkter, där vi kommer i kontakt med oorganiska kemiska ingredienser i varje dag, behöver vi i allt större utsträckning kontakt med naturen och letar efter naturliga produkter för kroppsvård. Vårt arbete är inriktat på att skydda miljön. MOKANN förpackningar kan användas för andra ändamål (våra kunder ger varandra mycket inspiration), och vi använder återvunna råvaror för reklamprodukter.
#EarthIsHome (Jorden är vårt hem) är vårt flaggskepp och icke-kommersiella projekt som samlar hundratals människor för att rena världen. Vårt huvudmål är att utbilda och främja pro-ekologiska aktiviteter. Tillverkningen av kosmetika sker på en plats där sol-, vind- och vattenenergi produceras, vilket gör produktionsanläggningen oberoende av fossila bränslen till förmån för förnybara energikällor. Läs mer om projektet här.