100% NATURLIGA PRODUKTER

Jorden är vårt hem

Som producenter av naturlig kosmetika känner vi oss skyldiga att ta hand om jorden som om den vore vårt eget hem. ”Jorden är vårt hem”-projektet syftar till att öka medvetenheten och visa på
möjligheterna med miljöskydd och hållbar utveckling.

CO2

lägre utsläpp


Frågan om global uppvärmning blir allt vanligare. Inte konstigt, för det berör var och en av oss. Vi föreställer oss ofta att den direkta orsaken till hög CO koncentration endast är bilavgaser och rökiga kraftverksskorstenar, och ansvaret för klimatförändringarna överförs till deras ägare. Observera att ansvaret ligger på var och en av oss, att producera stora mängder avfall, välja endast produkter som når oss på avstånd (till sjöss, på land, i luften), förbränna avfall.

PLAST

lösningar och fakta

Plastförpackningar är bekväma, lätta, billiga och motståndskraftiga mot skador. Hur de tillverkas och deras negativa påverkan på miljön kan dock kosta oss mycket i framtiden. Det är inte alltid möjligt att ersätta dem, så om de dyker upp bör de vara ordentligt åtskilda. Bättre förpackningar är lika med en bättre planet.

GLAS

återanvändbara förpackningsidéer

Glasförpackningen av MOKANN kosmetika är perfekt för återanvändning. Vi uppmuntrar dig att göra det i första hand. Burkarna fungerar ofta som behållare för kryddor, teer eller badrumsprydnader, som ljusstakar eller till och med krukor och många fler.

PAPER

förpackningar, broschyrer och kataloger

Papper är vår favoritråvara. Den bryts ner snabbt, är 100 % komposterbar och ersätter en mängd föremål som är skadliga för miljön.

Hur går man med i projektet?

Vi skapar ekokosmetik av de gåvor vi har fått från naturen och för dessa gåvor vill vi tacka vår planet. #TheEarthIsHome-projektet är mer än bara en MOKANN varumärkesfilosofi. Det är en personlig fråga för varje medlem i vårt team. Vi vill vara en del av en bättre morgondag och du kan vara med oss. Gå med som företag Acceptera utmaningen och städa upp i världen med ditt team i det valda området. Rapportera händelsen på företagets sociala medieprofiler med hjälp av följande tagg #TheEarthIsHome.


Gå med i projektet som privatperson

Organisera ditt eget initiativ för ekologi, miljö eller städning av världen. Dela dina ansträngningar på Facebook eller Instagram. Använd hashtaggen #TheEarthIsHome och markera @mokanncosmetics. Vi kommer att publicera din åtgärd på vår officiella profil.


Gå med i projektet som media eller influencer Dela det med världen och kom ihåg att

# TheEarthIsHome och vi kan hjälpa den att återfå balansen endast genom våra gemensamma ansträngningar.